Holly har haft en fin sista vecka i Mölndal. Ensam valp med tre vuxna (nåja, två, mamma Leia leker väl inte direkt) lekkamrater och massor med uppmärksamhet. I tisdags fick Holly vara med på styrelsemöte på GMBK och skötte sig fantastiskt bra! I går var vi och hälsade på brorsan Egon i vackra Säve. Syskonen hade väldigt roligt med varandra tills de somnade helt utslagna i var sitt hörn.

Idag var det så dags även för Holly att flytta hemifrån. Tror att hon kommer att trivas alldeles utmärkt i Norge med sina tre kavaljerer (morbror Munti, lill-morbror Pete och labradoren Mack)! Tack och lov får jag snart se Holly igen då hon ska bo här medan Heidi och Bjarne är nere i Europa och representerar Norge på IWT.

Jag får löpande rapporter från syskonen om deras liv i sina nya familjer och alla verkar ha acklimatiserat sig utmärkt. Tusen tack alla för bilder och berättelser, jag blir lika glad varje gång! Även om valptiden är underbar är det skönt att jag nu får mitt normala liv tillbaka. Nu ska här tränas!!