Alla valpar har nu fått sina namn. Hos mig får valpköparna själva namna sina hundar och då till det som de sedan kommer att kalla hunden för. Vi har också bestämt vem som får vilken valp. Idag har jag också vågat känna efter om hanarna fått ner sina stenar (Skoj från första kullen fick ju dessvärre bara ner den ena), och jag tycker bestämt att jag känner två små kulor på alla tre.

Kullen kommer att få “temanamnet” Zaia, som är en mix av föräldrarnas namn, Zar och Leia. Förra kullen var enklare, temanamnet Fria kommer där ifrån Frodo och Leia. Var inte helt enkelt denna gång, och kanske har jag krånglat till det för mig genom detta system? Som någon sade, “du får väl välja hane efter bra namn, ungefär som vissa spelar på travhästar”. smiley

Låt mig nu presentera valparna och deras ägare. Först ut är tikarna;

Svartalwen’s Zaia Holly flyttar till Bjarne Holm & Heidi Kvan, Norge
Svartalwen’s Zaia Mira flyttar till Inga-lill Nöjd, Forsbacka
Svartalwen’s Zaia Sonja flyttar till Jan-Erik Eriksson & Annica Mattsson, Eckerö, Åland

Så till hanarna; Svartalwen’s Zaia Egon flyttar till Ann Edvinsson & Jonas Trydal, Säve, Göteborg
Svartalwen’s Zaia Vilje flyttar till Susanna Hultman m familj, Karlstad
Svartalwen’s Zaia Zalto flyttar till Kristin Bentsen m familj, Kristiansand, Norge – Zalto var dessvärre inte på “modellhumör” igår så det blev bara ett bra kort, ska försöka ta fler!