Leia ska bli farmor! Malins fina Loke parade för fyra veckor sedan en jättefin tik från Bornholm, Born-Flat Black Cheetah, och igår kom ett glatt besked på sms om att Cheetah är konstaterat dräktig. Jag tror att det kan bli en mycket trevlig kombination, det finns många riktigt fina jakthundar i stamtavlan; förutom Leia och hennes synnerligen välmeriterade syskon och föräldrar, är morfar till valparna Nordisk JCh Reltub Black Velvet (“Bob”), en av Danmarks mest meriterade retrievers med bl a en seger på danska Retrievermästerskapet. Bob är också pappa till min goda vän Ingela Karlssons duktiga tik “Mekko”. Intresserade rekommenderas att ta kontakt med Jan och Jytte på kennel Born-Flat, valpning beräknad i vecka 25.

Loke och Malin startade i tisdags på FRK/Västras officiella B-prov nybörjarklass i Bollebygd och fick med sig ett prydligt 1:a pris hem! Det har sett jättefint ut på träning de sista månaderna så jag är inte ett dugg förvånad, men allt ska hur som helst fungera och vad som helst kan ju hända med så unga hundar. Loke har haft en fin vårsäsong! Stort grattis Malin och tack för att du förvaltar din fina prins så fint!

Bilden är från förra årets ettårsträff – finaste Loke!