Allt är nu förberett inför helgens valpning. Leia är pigg och glad ute och lugn och fin inne, ungefär som vanligt med andra ord. Visst kommer hon, trots stor mage, med en leksak då och då i förhoppning om lite lek och extra uppmärksamhet. Hon äter (förstås!) med god aptit och det känns ju bra så valparna får den näring de så väl behöver. Hennes temperatur svajar, så valpning i helgen, eller kanske på måndag, känns trolig. Snälla Malin sitter beredd att komma så fort jag ringer, min uppfödar-rutinerade storasyster Liane har lovat vara stand-by och telefonnummer till veterinärer m m är tydligt uppskrivna (i hopp om att inte behöva användas).

Det sista jag ska göra nu är att handla godsaker till Malin och mig så vi kan dämpa vår nervositet i väntan på valparna smiley. Nästa rapport kommer när valparna är här!