Jag är ingen spårfanatiker direkt… brukar egentligen bara köra ett par – tre spår på försäsongen för att se att allt sitter på plats. Dock kände jag att jag, med tanke på valparna, kanske skulle passa på idag när jag faktiskt hade en ledig dag helt avsatt för egen träning. Vårt träningsgäng hade bestämt tid för lydnadsträning på klubben på eftermiddagen så efter en flitig förmiddag med städning och diverse hembestyr körde jag upp till klubben för att lägga ett spår innan de andra kom. Väl uppe märkte jag till min förvåning att jag inte hade spårgrejerna med..? Tydligen hade jag (för det är ju knappast någon annan smiley) städat ur bilen någon gång efter sista tävlingen i höstas. Det fick därför bli skogspinnar i spåret och lånad sele och lina (tack Eilert) men det störde inte Dipper. Han verkade lite konfunderad vid första pinnen, men resten av pinnarna tog han lika säkert som annars och spårade gjorde han lika snabbt och energiskt som alltid. Lydnaden gick också bra, dags att kolla på tävlingar nu! Siktar på några i maj och sedan i juni, efter att valparna är levererade. Det kan gå…! smiley

Under vår promenad hittade hungriga Leia en riktig skatt! Ett megaben (älg?) som hon släpade med sig typ 3 km och gnagde på så mycket hon nu hann. Stackars Leia ville helst inte lämna sin skatt…

Snälla Matte, jag kan väl få behålla det…? Jag är ju hungrig!!!