Först en kort Leia-rapport; Den blivande mamman mår prima och trivs som fisken i vattnet med att vara gravid! Håller nu på med de sista förberedelserna och tror (hoppas) att jag har koll på allt…

I går var jag i Onsala för träning för ett litet gäng amitiösa tjejer. Inriktningen var dirigering och trots regn av och till hade vi riktigt kul. Det var ett väldigt trevligt markområde och Malin (som var med och hjälpte till – stort tack igen!) och jag passade efteråt på att träna själva. De långa linjerna gick fint, men markeringarna verkade i vissa fall som uppslukade av dimman i Dippers fall. När dessa dagar inträffar – och det gör de ibland – lägger vi det på Dipper alldeles eget “Bad-Mark-Day-konto” smiley.

Idag blir det träning i Bollebygd, hoppas på mer lyckade markeringar idag för Dipper-mannen! Efter träningen ska jag städa och jobba (tack och lov för att jag har möjlighet att jobba hemifrån). I morgon kväll kommer min storasyster Liane på besök för att ge Malin och mig goda råd inför valpningen. Liane har fött upp Tibetansk Terrier framgångsrikt i över 30 år och har förstås mycket värdefullt att dela med sig av.

En bild på Dipper från sommaren 2009 – “Lera är bra för huden – det är därför jag är så vacker!” (Foto A-L W)