Taget från Waternuts hemsida:

Tiril – very good på ICC
Dronninga fortsetter den gode formen, og gjennomførte i flott stil under ICC i helgen. Med kanindrev som første såt kunne det like gjerne blitt stang ut, men kaninene var på Tirils side og to fine dirigeringer tok Bjarne og Tiril videre til et andedrev. Med høyt startnummer ble det mye venting, og ingen reelle markeringer til dronninga. Isteden ble det fire vanskelige dirigeringer, men alle ble løst fint bortsett fra én hvor Tiril ble litt tungstyrt. Dermed var de ute av det gode selskap, men det var artig så lenge det varte! Nedturen var at de ikke tok med de to hundene som fikk very good til dag 2, men sånn er dette gamet! Resultater finner du her.Bjarne och Tiril under NC 2010 (Foto Andreas Fäldt)

ICC står för Individual Challenge Cup och är ett årligt arrangemang (A-prov) som 2010 gick i Tyskland. Fyra hundar per land får delta, så konkurrensen är stor. Även Leias tilltänkte, “Frodo”, var med för Tysklands räkning men gick inte till pris denna gång.