Idag, 29/11, lyxade vi till det med en hel dags träning på Stefans fina mark i Kållered. Det är då för väl att Håkan har så bra kompisar! Temat för dagen var lååånga markeringar, som vi dessvärre tränar alltför sällan, mycket för att vi saknar större öppna ytor. Det finns det emellertid gott om på Stefans mark!

Vi backade ut till ca 130 – 140 meter ifrån varandra på åkern, fast förstärkte med våra “skottbrädor”. Dipper verkade först lite undrande över avståndet – skulle han titta såå långt bort? Leia däremot, hade inga problem med det… Nedslag i högväxt terräng, med terrängskifte på väg ut, var inte oväntat svårt. Yvonne hade dagen till ära med sig sin apportkastare – jag har lovat att köpa en till Leia i julklapp. Eddi och Leia fick några härligt långa skott; från åkern, över vägen, över högväxt ängsmark och upp i skogen. Leia var överlycklig! Träningen blev kanonbra för samtliga hundar, och alla förare var helnöjda.

Jag hade för en gångs skull med mig min videokamera och Malin filmade Eddi och Leia. Jättebra filmat, och det var fantastiskt kul att titta på – på TV’n. Dock får jag inte till det när jag ska ladda över filmen till min dator… Såklart inte… Jag måste vara världens mest klantiga person vad gäller det tekniska kring elektriska prylar. Är det någon mer som måste använda kabel när man har trådlöst bredband..??